Browse By

Puttes Öltips #7 – Napa Smith Organic IPA

Patrik “Putte” Näslund

Patrik Näslund är vår speciella ölexpert. Med sin utmärkta näsa och sina väl utvecklade smaklökar har han fått ett eget återkommande inslag här på Beertower. Varje torsdag framöver kommer vår egen konnässör att recensera en öl som han tycker sticker ut och som han rekommenderar. Det kan vara allt från en suröl till en weissbier. Så häng med och se vad Patrik “Putte” Näslund tycker om sitt favoritämne öl!


Napa Smith Organic IPA (7%)

Napa Smith Organic IPA 7% alkoholhalt, kostar 25:90 på Systembolaget (länk).

Färg: Mörk Guldig färg.

Doft: En maltig grundton som är tämligen söt. Doftmässigt påminner denna om nybakat bröd i form av kavring. De söta elementen påminner om söt sirap och exotiska frukter. Där finns självklart humletoner som omgärdas av en svag rökig ton.

Smak: En söt beska med sting i! En mycket trevlig beska som mullrar längst bak på tungan. Smak av citron, beska och syra. Det är en mycket söt maltig ton som avslutas med smak av enbär och citron.

Betyg: En trevlig IPA som är lättdrucken. Inte ett humlemonster, utan ganska försiktiga beska toner. Inte heller någon komplicerad öl, snarare enkel i sin utformning. Därför får den 2,5 stjärnor av fem möjliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.

Gillar du vår blogg? Följ oss på:

Facebook
Facebook
Instagram