Browse By

Puttes Öltips #14 – Dugges All The Way Session IPA

Patrik “Putte” Näslund

Patrik Näslund är vår speciella ölexpert. Med sin utmärkta näsa och sina väl utvecklade smaklökar har han fått ett eget återkommande inslag här på Beertower. Varje torsdag framöver kommer vår egen konnässör att recensera en öl som han tycker sticker ut och som han rekommenderar. Det kan vara allt från en suröl till en weissbier. Så häng med och se vad Patrik “Putte” Näslund tycker om sitt favoritämne öl!


Dugges All The Way Session IPA

Dugges All The Way Session IPA 4,2% alkoholhalt, kostar 21:90 på Systembolaget (länk).

Färg: Gyllengul färg.

Doft: En frisk och härlig ton av beska, som många Session-IPA brukar ha. Humlearom med genomgående citrus och apelsin ton. Den har även en metallisk nyans som avrundar doftbilden på ett fint sätt.

Smak: En fin sötaktig smakbild som har en distinkt beska, och som passar utmärkt till doften. Beskan vandrar från tungspetsen hela vägen bakåt till gommen, och fyller munnen på ett härligt sätt. Det finns tydliga toner av apelsin och citrus och en känsla av exotiska frukter. I eftersmaken kliver även söt tobak fram.

Betyg: En klassiker för mig som alltid finns i min kyl, framförallt under sommaren. Detta är en klassisk och välbalanserad Session-IPA som får välförtjänta 4 stjärnor av fem möjliga.

1a2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.

Gillar du vår blogg? Följ oss på:

Facebook
Facebook
Instagram