Browse By

Puttes Öltips #18 – Electric Nurse Pale Ale

Patrik “Putte” Näslund

Patrik Näslund är vår speciella ölexpert. Med sin utmärkta näsa och sina väl utvecklade smaklökar har han fått ett eget återkommande inslag här på Beertower. Varje torsdag framöver kommer vår egen konnässör att recensera en öl som han tycker sticker ut och som han rekommenderar. Det kan vara allt från en suröl till en weissbier. Så häng med och se vad Patrik “Putte” Näslund tycker om sitt favoritämne öl!


Electric Nurse – Pale Ale 4,6% alkoholhalt, kostar 22:50 kr på Systembolaget (länk).

Electric Nurse – Pale Ale

Färg: Mörkgul färg.

Doft: En lätt metallisk grunddoft med härliga citrustoner. Allt övergår sedan mot en fruktig söt doft med lätt rökig ton. Frukterna är exotiska med ananas och passionsfrukt i förarsätet. Finns även en viss nyans som påminner om bröd.

Smak: Det här är en trevlig och välbalanserad Pale Ale som passar utmärkt som sommaröl med härliga smaker av mango och ananas. Dessutom är den örtig med en underton av fikon och bröd. I slutet framträder en svag men tydlig beska.

Betyg: En trevlig somrig Pale Ale som är otroligt lättdrucken och välbalanserad på alla sätt. Jag gillar den och ger den 3,5 stjärnor av fem möjliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.

Gillar du vår blogg? Följ oss på:

Facebook
Facebook
Instagram