Browse By

Puttes Öltips #22 – Remmarlöv The Holley Organic Blonde Ale

Patrik “Putte” Näslund

Patrik Näslund är vår speciella ölexpert. Med sin utmärkta näsa och sina väl utvecklade smaklökar har han fått ett eget återkommande inslag här på Beertower. Varje torsdag framöver kommer vår egen konnässör att recensera en öl som han tycker sticker ut och som han rekommenderar. Det kan vara allt från en suröl till en weissbier. Så häng med och se vad Patrik “Putte” Näslund tycker om sitt favoritämne öl!


Remmarlöv The Holley Organic Blonde Ale 4,8% alkoholhalt, kostar 20:20 på Systembolaget (länk).

Remmarlöv The Holley Organic Blonde Ale

Färg: Guldbrun.

Doft: Det första jag tänker på är att den har en klassisk doft av ljus öl. Där finns ton av choklad, vete och en söt maltig ton. I ett subtilare lager finns gurka och en metallisk doft. Nyans av gräs skapar en fräschhet.

Smak: Börjar med en trevlig ton av beska som sedan övergår till en söt maltig smak med en apelsinbeska i sitt släptåg. Eftersmaken har en tydlig maltig ton för att sedan släppa fram en beska som för tankarna till ruccola.

Betyg: Detta är en lättdrucken öl som skulle passa perfekt en varm sommardag medan man väntar på vänner som skall komma över för att grilla. Jag ger den 2,5 stjärnor av fem möjliga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.

Gillar du vår blogg? Följ oss på:

Facebook
Facebook
Instagram