Browse By

Om BEERTOWER

 

BEERTOWER – The Soul of Beer grundades i december 2015. Här på BEERTOWER kommer vi att prova, recensera och bedöma olika ölsorter från världens alla hörn. Dessutom kommer vi att ha personliga reportage  och intervjuer med ölpersonligheter från hela världen.

Målet med BEERTOWER är att vara en ny fräsch aktör på sociala medier där följare och läsare skall få del av reportage, recensioner och nyheter på ett trevligt sätt. Du är välkommen att följa oss på Facebook för att alltid få de senaste artiklarna och kunna hålla dig ajour med vad som händer runt vårt favoritämne ÖL. Klicka på denna länk och gilla vår facebooksida.

Vi som ligger bakom BEERTOWER är två norrlänningar med ett stort intresse för öl. Nedan kan du läsa mer om oss och vår bakgrund.


 

Patrik2Putte – Patrik Näslund

En ölälskare som brygger öl tillsammans med Håkan. Jobbar som personlig assistent i Sundsvall. Finns väl egentligen ingen dåligt öl men de 3 favoriterna är Terrapin Moo-Hoo en milk Stout, New York Lager och Poppels American Pale Ale.

För att kontakta Patrik, klicka på namnet.


hnHåkan – Håkan Näslund

Är öl och whiskyintresserad och jobbar på ABB i Sundsvall. Började brygga öl i mars 2015 tillsammans med Patrik. Favoritöl är dom flesta IPA och APA. En stor favorit är Poppels American Pale Ale, tycker även att Lagunitas och Sierra Nevada gör bra öl. Tycker inte om suröl och öl med mycket frukt i. Skulle i framtiden vilja prova på att brygga en lager.

För att kontakta Håkan, klicka på namnet.


Till sist vill vi uppmärksamma dig på att enligt svensk lag måste du vara 25 år eller äldre för att besöka denna sida då den innehåller reklam för alkoholdrycker. Enligt kapitel 7 alkohollagen (2010:1622)

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.

Gillar du vår blogg? Följ oss på:

Facebook
Facebook
Instagram